Uluslararası ve Özel Gereksinimli Öğrencilerimizin Dikkatine

Fakültemiz uluslararası öğrencileri ile ilgili olarak öğrencilerimizin sorunlarını tespit etmek ve bu sorunları azaltmaya yönelik eylem planları geliştirmek ve uygulamalarda iyileştirme çalışmaları yaparak önlem almak üzere fakülte uluslararası öğrenci danışmanları olarak aldığımız kararlar 20.11.2020 tarihli Fakülte Kurulu’nca onaylanarak yürürlüğe girmiştir. Uluslararası öğrencilerle ilgili izlenecek usul ve esaslara ilişkin karar tutanağına ulaşmak için lütfen tıklayınız.

Sayın öğrencimiz, uzaktan eğitim sürecinde sizlerin yaşadığı sorunları tespit etmek ve çözmek üzere bir memnuniyet anketi hazırladık. Sizlerin düşünceleri bizim için değerlidir. Kısa bir zaman ayırarak cevaplamanız iyileştirme çalışmalarımız için önemlidir. Ankete ulaşmak için lütfen buraya tıklayınız.

Bu içerik 23.11.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 374 kez okundu.