Fakültemizde Eğitimcileri Uzaktan Eğitime Hazırlama Etkinliği Düzenlendi

01.10. 2020 tarihinde Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Anabilim Dalı Arş. Gör. Dr. Şenay OZAN LEYMUN Microsoft Teams’i kullanarak Eğitim Fakültesi öğretim elemanlarına ve Eczacılık Fakültesi ve Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim elemanlarının da katılımı ile Microsoft Teams’de sanal sınıflarda derslerin nasıl başlatılacağı, canlı derslerin nasıl yapılacağı, öğretim materyallerinin nasıl paylaşılacağı, ödevlerin nasıl verileceği ve değerlendirileceği konularında bir seminer verdi. Saat 14.00’de başlayan eğitim kursunda ayrıca toplantı oluşturma, toplantıya katılma, ayarlar, anket veya sınav oluşturma gibi çok sayıda konu başlığına yer verildi. Webinar katılımcıların sorularının cevaplandırılmasının ardından saat 16.30’da sona erdi.

Bu içerik 02.10.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 96 kez okundu.