BÖTE Bölümü'nden Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi Kapsamında "Korona Virüsü (COVID-19) Nedir, Nasıl Korunulur?" Projesi

Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Hasan ÖZGÜR'ün danışmanlığında yürütülen Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında BÖTE Bölümü öğrencilerinden Görkem COŞKUN ve Ersin YÖNEY "Korona Virüsü (COVID-19) Nedir, Nasıl Korunulur?" içerikli bir video hazırladılar. Korona virüsünün ortaya çıkış sürecini uzun bir alan yazın taraması yaptıktan sonra ortaya koyan öğrenciler, hastalık belirtileri hakkında bilgi vermiş, korona virüsünden nasıl korunabileceği konusunda faydalı bilgiler sunmuş ve son olarak Türkiye ve Dünyada Covid-19 salgını ile ilgili son durumu öğrenmek için hangi sitelere bakılabileceğini göstermişlerdir.

Bu içerik 16.04.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 274 kez okundu.